Hybriditapahtuma

Hybriditapahtuma antaa vapauden osallistujalle valita paras osallistumisen muoto. Paikalle saapuva yleisö pääsee nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja keskustelemaan kasvokkain muiden osallistujien kanssa. Virtuaalisesti osallistuva henkilö välttyy matkustamiselta ja voi keskittyä ohjelmasisältöön oman kodin tai työpaikan rauhasta. Tapahtuman järjestäjä voi olla turvallisin mielin, koska hybriditapahtuma voidaan järjestää aina erilaisista häiriöistä huolimatta ja osallistujia voidaan ottaa mukaan rajattomasti.

Pyydä tarjous
Mikä on hybriditapahtuma?

Mikä on hybriditapahtuma?

Hybriditapahtuma on virtuaalisen tapahtuman ja live-tapahtuman yhdistelmä. Hybriditapahtuma ja livestriimi sekoitetaan usein keskenään, vaikka kyse ei ole samasta asiasta. Hybriditapahtuma tarkoittaa samanlaisen tapahtumakokemuksen jakamista niin paikalla kuin verkossa. Osallistumiskokemus perustuu ohjelmasisällön lisäksi osallistujan aktiiviseen osallistumiseen ja verkostoitumiseen muiden osallistujien kanssa.

Hybriditapahtuma on aidosti tasa-arvoinen kaikille osallistujille, osallistumisen tavasta riippumatta.

Lue lisää blogikirjoituksestamme.

Hybriditapahtuma-alusta

ProspectumLIVE hybriditapahtuman alustana

ProspectumLIVE tarjoaa tasaveroiset mahdollisuudet osallistumiselle ja ohjelman seuraamiselle, sekä verkostoitumiseen. ProspectumLIVE -palvelu on kaikkien osallistujien yhteinen alusta, joka ei erottele osallistujia verkko- ja paikalla osallistuviin osallistujiin.

Tasa-arvoinen kaikille osallistujille riippumatta osallistumistavasta

Tarjoaa samat tapahtumasisällöt ja vuorovaikutusmahdollisuudet sekä paikalle saapuville ja verkossa tapahtumaan osallistuville.

Helppo osallistumista myös mobiililaitteella

ProspectumLIVE on päätelaiteriippumaton palvelu, joten se toimii saumattomasti myös mobiililaitteilla soveltuen mainiosti hybriditapahtumiin.

Mahdollistaa live- ja virtuaaliosallistujien vuorovaikutuksen ja verkostoitumisen

Yhdistää virtuaali- ja live-osallistujat mahdollistaen keskustelut, videopuhelut, verkostoitumisen ja tapaamisten sopimisen.

Hybriditapahtuma mobiilisovellus

Asennettava mobiilisovellus

Helppoa osallistumista paikan päällä sekä virtuaalisesti

Virtuaalitapahtumissa mobiililaitteilla osallistuvien osuus on ollut noin 25%. Hybriditapahtumissa paikalle saapuvilla mobiililaite on oletetusti aina pääasiallinen laite mm. tapahtumaan liittyvässä vuorovaikutuksessa. 

ProspectumLIVE tarjoaa mobiilikäyttäjille asennettavan sovelluksen (PWA), joka optimoi alustan toiminnallisuudet mobiililaitteeseen ja parantaa osallistumiskokemusta. Mobiilisovelluksen avulla osallistuja pystyy navigoimaan tapahtuma-alustalla helposti ja saa käyttöönsä myös mm. tapahtuman järjestäjän ilmoitukset (notifikaatit), jolloin kaikki osallistujat ovat tavoitettavissa helposti.

Verkostoituminen ja vuorovaikutus hybriditapahtumassa

Verkostoituminen ja vuorovaikutus hybriditapahtumassa

Mahdollistaa kaikkien osallistujien vuorovaikutuksen ja verkostoitumisen

Verkostoituminen on iso osa tapahtuman osallistujakokemusta myös virtuaali- ja hybriditapahtumassa. ProspectumLIVE tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen chatin ja videopuheluiden muodossa. Jopa ennalta sovitut tapaamiset toimii sujuvasti kaikkien osallistujien kesken. ProspectumLIVEssä tapaamiset voivat toteutua fyysisen tapahtuman tapaamisalueella tai videopuheluna verkossa. Viime hetken muutoksetkin ovat mahdollisia ja sovittavissa tapaamiseen osallistuvien kesken chatin avulla.

Näyttely virtuaali- tai hybriditapahtumassa

Sähköinen näyttely osana hybriditapahtumaa

Sähköiset näyttelyt ovat muodostuneet tutuiksi virtuaalitapahtumista. Hybriditapahtumissa näytteilleasettajan läsnäolo tapahtumassa fyysisesti ja verkossa täytyy voida toteuttaa mahdollisimman helposti ja kokonaiskustannukset huomioiden.

ProspectumLIVE tarjoaa helppokäyttöisen näytteilleasettaja-portaalin, jonka avulla näytteilleasettaja voi hallita sähköisen näyttelyn osastoa ja paikalla olevan henkilöstön tietoja reaaliaikaisesti. Sähköisessä näyttelyssä vierailevien osallistujien tiedot ovat myös nähtävissä portaalissa mikäli tiedot ovat julkiset. Mikäli osastolla on käytössä chat-palvelu, voi osallistuja aloittaa keskustelun chatissa tai videopuheluna. Näytteilleasettaja voi määrittää, onko chatissa päivystävät henkilöt samoja, kuin fyysisessä näyttelyssä vai erotetaanko nämä toiminnot toisistaan. ProspectumLIVE tarjoaa mahdollisuuden sähköiseen näyttelyvierailuun myös fyysisen tapahtuman aukiolon ulkopuolella. Osallistuminen sähköiseen näyttelyyn on kokonaisuutena hyvin kustannustehokasta, koska fyysistä rakentamista ja näyttelytilaa ei tarvita.

  • Eri osastokoot
  • Visualisointi näytteilleasettajan toiveiden mukaisesti
  • Osaston henkilöstön chat-palvelu
  • Videosisältö
  • Äänestykset
  • Custom-sisältö

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.