ProspectumLIVE alustana SKAL:n virtuaalisessa liittokokouksessa

20.08.2021 19:31

Virallinen kokous taipuu virtuaaliseksi tapahtumaksi monipuolisen tapahtuma-alustan ansiosta, osoittaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n liittokokous.

ProspectumLIVE alustana SKAL:n virtuaalisessa liittokokouksessa

Valmistautumiseen panostettiin kuin perinteisessä live-tapahtumassa

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n vuoden 2021 liittokokous järjestettiin ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena. Päätöstä pohdittiin tarkoin, koska muutos aikaisemmin toteutettuihin liittokokouksiin oli merkittävä. Tästä syystä kokouksen valmisteluissa ja osallistujien ohjeistuksessa nähtiin erityistä vaivaa. 

”Teimme runsaasti taustatyötä kokouksen järjestelyjen suhteen. Tässä mielessä virtuaalisen tapahtuman järjestäminen ei poikkea juurikaan perinteisistä livenä toteutettavista tapahtumista. Videotuotantoon valitsimme modernin studion ja kokousalustana käytimme ProspectumLIVEä”, kertoo SKAL:n tapahtumakoordinaattori Henna Paatola

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 400 kuljetusyritystä ympäri Suomea. Ylin päätäntävalta on vuosittain kokoontuvalla liittokokouksella sekä kahdeksi vuodeksi valittavalla hallituksella. 

Helppokäyttöinen ja monipuolinen tapahtuma-alusta mahdollisti virallisen kokouksen virtuaalisesti

ProspectumLIVE -alustan reaaliaikainen osallistuja-analytiikka ja monipuolinen äänestysten hallinta mahdollistavat myös virallisten kokousten järjestämisen täysin virtuaalisesti. SKAL:n liittokokous onnistui ProspectumLIVE-onlinetapahtumana hyvin. Kokoukseen osallistui reilu 150 jäsentä ja toimihenkilöä. Osallistujien palaute uudenlaisesta kokoustapahtumasta oli positiivista.

”Liittokokouksen toteuttaminen kaikkine selvittelytöineen oli merkittävä ponnistus omalle henkilöstöllemme. Kokemus oli uusi myös monille kokoukseen osallistuneille. Saamamme palautteen mukaan selviydyimme hyvin. Saimme paljon spontaaneja kiitoksia osallistujilta jo tapahtuman aikana ja välittömästi sen jälkeen”, kertoo SKAL:n järjestöpäällikkö Sanna Hämäläinen.

ProspectumLIVE on alustana helppokäyttöinen ja selkeä. Tämä vähentää osallistujien kokemaa epävarmuutta ja ongelmia. ”Yksittäiset osallistujien kokemat tekniset ongelmat ratkaistiin nopeasti ja liittokokous saatiin toteutettua suunnitelman mukaisessa aikataulussa”, sanoo Henna Paatola.